Warning: Declaration of coffeebean_SplitMenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /storage/content/62/159162/kallecarmback.se/public_html/wp-content/themes/coffeebean/functions.php on line 318 Hängslena Brinner – Medelklassbarn feat. Ken Ring – KALLE CARMBACK
Loading

Hängslena Brinner – Medelklassbarn feat. Ken Ring

Videon till Medelklassbarn feat. Ken Ring är filmad med mobilkameror av bandet själva och tanken var att de även skulle klippa den. Jag fick väldigt sent i processen uppdraget att ta över videon då de själva inte fick till det och jag satt ett hetsigt dygn och klippte så fingrarna blödde.

Releasefesten var sedan länge inbokad på Kåken i Stockholm den 20 april och kl. 22.00 skulle videon visas. En kvart innan premiären la jag sista textgrafiken på plats och bandet hade videon nedtankad bara några minuter innan visningen skulle sättas igång. Hängslena Brinner såg sin nya video för första gången tillsammans med sina fans på Kåken. Reaktionerna skall enligt utsago varit idel positiva.

Hade mer tid funnit hade man vässat till detta ännu mer och sett över grafiken en vända men med tanke på tidspress, stresspåslag och iPhonematerial tycker jag att jag fick till det väldigt bra. Framför allt är det kul att jobba med material som har energi och närvaro!

Delen med Ken Ring ligger kvar som den var från första versionen då jag ansåg att den var både fint klippt och filmad av Anton Näslund.

Recent Projects

Anja Bigrell – Kanske Bra
Manus Redigering Regi
PP PENSION
Manus Regi
Anja Bigrell – Vi var Trouble
Manus Redigering Regi
I EN STAD – FASCHING
Barnkultur Konsert och föreställning Musik
I EN STAD 2
Animering Barnkultur Manus Musik
MSD
Manus Regi
Grammisnominerad!
Barnkultur Musik
Trampoolin
Redigering Regi
I en stad
Animering Barnkultur Manus Musik
Brid
Arbetsplatser
Berghs School of Communication
Utbildning
Hängslena Brinner – Medelklassbarn feat. Ken Ring
Animering Redigering