Warning: Declaration of coffeebean_SplitMenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /storage/content/62/159162/kallecarmback.se/public_html/wp-content/themes/coffeebean/functions.php on line 318 I EN STAD 2 – KALLE CARMBACK
Loading

I EN STAD 2

  I EN STAD är en musikalisk sagopodcast för barn och deras vuxna där sagorna och musiken försöker ta barn på allvar. Berättelserna är fristående och avslutas alltid med en sång där en gästartist sjunger. Bakom poden står författaren/filmaren Kalle Carmback och musikern Nils Berg.

Säsong 1 blev uppskattad. Musiken fick fina recensioner och albumet blev nominerat i kategorin ”årets bästa barnalbum” både på Grammis- och Manifestgalan.

Den 10 maj 2019 släpps första avsnittet av I EN STAD säsong 2 på podcaster/acast. Avsnittet ”Trött och hängig” handlar om en mamma som behöver en paus och helt enkelt väljer att låtsas vara sjuk och stannar hemma från jobbet. Sången Orka! framförs av My Engström Renman.

”Den nya säsongen är mer genomarbetad, har mer musik i sig och en del nya fantastiska artister har anslutit, säger Kalle Carmback som författat alla sagor, texter och som även agerar berättare.

Nils Berg är en av de mest inflytelserika rösterna i nordisk jazz. Med The Stoner och Nils Berg Cinemascope har han vunnit mark både i Sverige och internationellt. Förutom Nils själv hörs Johan Graden (p), Viktor Skokic (b), Lars Skoglund, (tr),Daniel Ögren (g) spela i poden.

Säsongen gästas av en makalös artistensamle: Ane Brun, Daniel Lemma, My Engström Renman, Teodor Jensen, Sarah Riedel, Nicolai Dunger, Caro m.fl.

Det kommer släppas ett nytt avsnitt varje fredag fram till en bit in i juli. Ett musikalbum för digital distribution kommer även släppas via HOOB Records.

För de fantastiska illustrationer står Lisa Imberg.

I en stad finns på iTunes, Acast och musiken till säsong 1 finns på Spotify

 

Recent Projects

Anja Bigrell – Kanske Bra
Manus Redigering Regi
PP PENSION
Manus Regi
Anja Bigrell – Vi var Trouble
Manus Redigering Regi
I EN STAD – FASCHING
Barnkultur Konsert och föreställning Musik
I EN STAD 2
Animering Barnkultur Manus Musik
MSD
Manus Regi
Grammisnominerad!
Barnkultur Musik
Trampoolin
Redigering Regi
I en stad
Animering Barnkultur Manus Musik
Brid
Arbetsplatser
Berghs School of Communication
Utbildning
Hängslena Brinner – Medelklassbarn feat. Ken Ring
Animering Redigering